Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020

ΝΕΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ (ΔΕΥΤΕΡΑ 14/12)

Periptera Πέμπτη, 10/12/2020
689 0

Τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου στις 3 το μεσημέρι διοργανώνουμε σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών νέα διαδικτυακή ενημέρωση του κλάδου μας για διάφορα θέματα που μας απασχολούν.

                Η ενημερωτική εκδήλωση θα ξεκινήσει με την εταιρεία «Παπαστράτος» και το πρόγραμμα στήριξης της μικρής λιανικής «Συνεχίζουμε μαζί». Στελέχη της εταιρείας θα μας παρουσιάσουν τα οφέλη που προκύπτουν από το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, αλλά και πριν απ’ αυτήν, θα μπορείτε να στέλνετε τις ερωτήσεις και τις απορίες σας, ώστε να απαντηθούν και να διευκρινισθούν κατά το δυνατόν.

                Στη συνέχεια θα υπάρξει ενημέρωση από ειδικούς του Επιμελητηρίου για τα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων που συνεχίζονται και το Δεκέμβριο από την Κυβέρνηση.

                Θα ακολουθήσει ενημέρωση από εξειδικευμένα στελέχη εταιρείας που ασχολείται με προγράμματα ΕΣΠΑ για το πρόγραμμα ενίσχυσης μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων της Περιφέρειας Αττικής και την ένταξη του ΚΑΔ των περιπτέρων, έστω και καθυστερημένα, στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

                Στείλτε μας μέχρι την ώρα έναρξης της εκδήλωσης τυχόν ερωτήματα και απορίες  στα mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή επικοινωνώντας στα τηλέφωνα 210 3229500, του Προέδρου της Ομοσπονδίας, Θοδωρή Μάλλιου 6977 834350 και του Γενικού Γραμματέα, Λεωνίδα Σπάλα 6981 500249 και κατά τη διάρκεια της στο chat.

            Με απλό τρόπο και ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα, συνδεθείτε για να παρακολουθήσετε και να συμμετάσχετε στην τηλεδιάσκεψη.

  • Κάνετε εγγραφή στην εκδήλωση πατώντας το εικονίδιο REGISTER στο σύνδεσμο https://zoom.us/webinar/register/WN_6rMduM_BQye8fXpacShxkg καταχωρώντας το ονοματεπώνυμό σας (με λατινικούς χαρακτήρες), το email σας, την πόλη και απαντώντας στην ερώτηση αν είστε μέλος του ΕΕΑ.
  • Αμέσως θα λάβετε ένα email που θα περιέχει ένα σύνδεσμο (link) το οποίο θα πατήσετε λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η εκδήλωση ώστε να μπορέσετε να την παρακολουθήσετε στην ειδική πλατφόρμα.
  • Για να μπορέσετε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση, πρέπει να έχετε εγκατεστημένη στον υπολογιστή ή στο κινητό σας, την εφαρμογή zoom.

Όπως έγινε και στις δύο προηγούμενες ενημερώσεις του Νοεμβρίου, το βίντεο από την εκδήλωση θα αναρτηθεί το συντομότερο και θα είναι στη διάθεση όλων.

                                                      Θα σας περιμένουμε με χαρά.

                                                                       Για το Δ.Σ.

                        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                        ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΛΛΙΟΣ                                    ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΛΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

Τελευταίο Τεύχος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Banner - 1
Banner - 2

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ