Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020

ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΣΤΗ 2Η ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ – ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ - ΝΕΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥΧΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Periptera Τρίτη, 17/11/2020
1027 0

Η Ομοσπονδία μας την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου, στις 5 το απόγευμα θα πραγματοποιήσει νεότερη ενημέρωση μέσω τηλεδιάσκεψης μετά από αυτήν της προηγούμενης Τετάρτης 11 του μήνα. Ο λόγος που προβαίνουμε σε αυτή την ενέργεια, έχει να κάνει με την ενημέρωση των συναδέλφων περιπτερούχων, για όσα αποφάσισε η Κυβέρνηση για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ειδικότερα των πληττόμενων

από την πανδημία COVID 19, στις οποίες ανήκουμε. Γίνεται για δεύτερη φορά τόσο σύντομα, πρώτον γιατί τώρα εκδόθηκαν οι υπουργικές αποφάσεις για την εφαρμογή των νέων μέτρων, άρα ό,τι ειπωθεί θα είναι έγκυρο και δεύτερον για να ενημερωθούν και όσοι, για διάφορους λόγους, δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν την προηγούμενη.

Η υποστήριξη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και ειδικά του Προέδρου, του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και των συνεργατών του σε όλα τα επίπεδα είναι πολύτιμη. Θα έχουμε ξανά κοντά μας τους εξαιρετικούς συνεργάτες του Επιμελητηρίου, τη δικηγόρο Σουζάνα Κλημεντίδη και τους φοροτεχνικούς Παναγιώτη Παντελή, ο οποίος είναι και ο οικονομικός επόπτης του Ε.Ε.Α. και Ηλία Χατζηγεωργίου. Στο συντονισμό, για άλλη μία φορά, ο Γιώργος Φλωράς.

Για όσους είναι, στοιχειωδώς, εξοικειωμένοι με το διαδίκτυο, είναι σχετικά εύκολο να συνδεθούν και να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, αλλά και να θέσουν τα ερωτήματα τους, κατά τη διάρκεια της, ακολουθώντας τα εξής βήματα:

      • Κάνετε εγγραφή στην εκδήλωση πατώντας το εικονίδιο REGISTER στο σύνδεσμο https://zoom.us/webinar/register/WN__tHnymK0QmSlBH2ejmMp2A καταχωρώντας το ονοματεπώνυμό σας (με λατινικούς χαρακτήρες), το email σας, την πόλη και απαντώντας στην ερώτηση αν είστε μέλος του ΕΕΑ.
      • Αμέσως θα λάβετε ένα email που θα περιέχει ένα σύνδεσμο (link) το οποίο θα πατήσετε λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η εκδήλωση ώστε να μπορέσετε να την παρακολουθήσετε στην ειδική πλατφόρμα.
      • Για να μπορέσετε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση, πρέπει να έχετε εγκατεστημένη στον υπολογιστή ή στο κινητό σας, την εφαρμογή zoom.

Μέχρι να ξεκινήσει η τηλεδιάσκεψη, μπορείτε να στέλνετε τις ερωτήσεις σας στα mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή επικοινωνώντας στα τηλέφωνα 210 3229500, του Προέδρου της Ομοσπονδίας, Θοδωρή Μάλλιου 6977 834350 και του Γενικού Γραμματέα, Λεωνίδα Σπάλα 6981 500249. Το υλικό που θα προκύψει θα αναρτηθεί σε βίντεο στις ιστοσελίδες του Ε.Ε.Α. www.eea.gr, της Ομοσπονδίας www.peripteranews.gr και του σωματείου Αττικής www.eekpa.com.

Σας διαβεβαιώνουμε πως αξίζει να την παρακολουθήσετε. Θα σας περιμένουμε.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

                                                                   Για το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας,

 

                                                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                             

                                               ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΛΛΙΟΣ                         ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΛΑΣ

                                               

                                          

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

Τελευταίο Τεύχος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Banner - 1
Banner - 2

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ