Τετάρτη, 27 Μαϊος 2020

Επίθεση στην Καλλιθέα: Νέο χειρουργείο για την 34χρονη-«Δεν έχει προκύψει κάτι από τις καταθέσεις»

Periptera Τετάρτη, 27/05/2020
417 0

«Είπε τα ίδια πράγματα, από όσο γνωρίζω γιατί είναι μυστική η διαδικασία», δήλωσε ο Απόστολος Λύτρας και εξήγησε ότι και αυτή η κατάθεση ήταν ολιγόλεπτη.

Όσο αφορά στο πρόσωπο της ή του δράστη, ο Απόστολος Λύτρας ξεκαθάρισε ότι, η εντολέας του έχει πει ότι «είπε ότι της έμοιαζε με γυναίκα».

«Έχει περάσει μεγάλο διάστημα, αν ήταν κάτι απλό, θα είχαν ανοίξει στόματα», πρόσθεσε ο κ. Λύτρας.

Σχετικά με την κατάσταση της υγείας της γυναίκας, είπε ότι παραμένει κρίσιμη και πως σήμερα θα υποβληθεί σε ένα ακόμα χειρουργείο, ενώ απάντησε σε σχετική ερώτηση πως «έχει καταλάβει το κακό που της έχει γίνει».

Βίντεο ντοκουμέντο φέρνει πιο κοντά τη «μαυροφορεμένη» με το βιτριόλι

Κάμερα ασφαλείας φαίνεται ότι κατέγραψε την ύποπτη που αναζητεί η Αστυνομία για τη σοκαριστική επίθεση με βιτριόλι, σε βάρος της 34χρονης το πρωί της περασμένης Τετάρτης στην Καλλιθέα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που φέρνει στο «φως» η ΕΡΤ, λίγα λεπτά πριν από την επίθεση, καταγράφεται η εικόνα νεαρής γυναίκας να κατεβαίνει από ένα όχημα και να κατευθύνεται στο ισόγειο του κτηρίου. Ωστόσο, δεν υπάρχει κάμερα που να την έχει καταγράψει στη διαδρομή διαφυγής της.

Δεν διακρίνονται ευκρινώς τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, καθώς φορούσε μάσκα και σκούφο.

Πάντως η δράστις φαίνεται να είναι μετρίου αναστήματος και σχετικά αδύνατη. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι με τη σχετική ανάλυση στα υπερσύγχρονα εργαστήρια της Αστυνομίας, θα μπορέσουν να έχουν κάποια από τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, που θα βοηθήσουν την Ιωάννα να αναγνωρίσει την γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

Τελευταίο Τεύχος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Banner - 1
Banner - 2

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ